Catering feesten

a5eeb5_fdf59e852b5949e7989e95b26d082d56InstagramButton_zpsm9gktie2
Voor uw catering of feestje, kook ik met plezier vanaf 6 tot een 40-50-tal personen.
Mijn focus ligt op het klaarmaken van smaakvolle en huisbereide gerechten met een Zuiderse toets. Dus laat ik de bediening en de organisatie  aan anderen over.
Ik werk meestal volgens een buffet-principe zodat uw gasten hun eigen bord kunnen samenstellen.(kleine losse gerechtjes)

Praktisch:

U laat mij weten welke gerechten uw wenst, of ik doe enkele voorstellen. Al uw bestelde gerechten kunt u compact verpakt komen afhalen of worden afgeleverd op locatie. Indien u wenst, zorg ik zelf voor schotels of kommen, daarvoor vraag ik een kleine waarborg tss. de 25-50€ (naargelang de omvang) dat bij teruggave wordt afgetrokken van de eindafrekening. Afgeleverde schotels, kommen,…dienen afgewassen terug bezorgd te worden.
chaffingIndien u een bain-marie wenst, kan deze meegeleverd worden aan 10€ huur.  Bain-maries dienen enkel om voedsel warm te houden, en zijn dus niet geschikt om gerechten in op te warmen.
Graag doorgeven of er voedselallergieën zijn, Ik maak met plezier iets extra’s voor hen. Maar ook de vegetariërs, veganisten,…kunnen bij mij terecht.
Daar ik zelf geen paprika lust, en er daar bovenop nog eens allergisch voor ben, permitteer ik mij dit te bannen uit mijn keuken.
résumé:
Vervoerskosten: gratis binnen 9000 Gent, verder: 0,40€/km (kilometers heen en terug te rekenen)
Voorschot: 14d te voldoen voor evenement
Doorgeven juiste aantal eters: 8d voor evenement
quiche geit noot honingIMG_3577